Advokatska kancelarija "Marinković" je osnovana 1966. godine u Beogradu. Osnivač je advokat Branislav M. Marinković. Ubrzo nakon osnivanja, Advokat Branislav M. Marinković postaje prepoznat kao stručnjak u oblastima pravnih posledica saobraćajnih nezgoda, koristeći svoje prethodno bogato sudijsko iskustvo kao predsednik Gradskog veća sudija za prekršaje.

Od 1978. godine u kancelariji radi i Advokat Miroslav B. Marinković, a sedište kancelarije u to vreme je bilo u ulici Ivankovačkoj broj 25. Advokat Miroslav B. Marinković sa saradnicima nastavlja uspešno vođenje krivičnih i parničnih postupaka, koji su posledica saobraćajnih nezgoda.

1995. godine sedište kancelarije se seli u ulicu Molerovu broj 38. Od 2004. godine u kancerariji radi Advokat Milutin M. Marinković, i danas, sa timom stručnjaka iz oblasti krivičnog i građanskog postupka, nastavljajući zadati kurs u razvoju kancelarije.

Pored navedenog naš pravni tim vrši i usluge konsaltinga i zastupanja pravnih lica.

Pravne oblasti

Naš advokatski tim

Milutin M. Marinković

Milutin M. Marinković

Advokat

Jelena Z. Đorđević

Jelena Z. Đorđević

Advokat

Anđela O. Gledić

Anđela O. Gledić

Poslovni sektretar

Od osnivanja 1966. godine negujemo tradicionalne vrednosti advokature prilagođene zahtevima modernog delovanja. Stručnost i profesionalan pristup klijentu svrstava našu Kancelariju u jednu od vodećih. Posvećenošću, stručnošću i iskustvom, prepoznati smo kao značajan činilac u domaćoj advokaturi, na šta odgovaramo spremnošću da efikasno pružimo svaki vid podrške i saradnje.